Meppel

Why You Need to Be a Leader

creativiteit wordt hen gaan - strategische stockfoto's en -beelden

Als leider deelt u uw visie voor uw bedrijf doorgaans in één taal. In onze wereld draait het allemaal om Hawai, serveren, bereiken. Waarom geen leider zijn die anderen helpt hetzelfde te doen? Evenementen kunnen plaatsvinden op maand-, kwartaal- en jaarbasis.

Een vriend van mij is bijvoorbeeld een makelaar in onroerend goed. Hij heeft onlangs twee huizen verkocht. Hij verdiende een cool miljoen dollar aan commissies. Maar hij had niet de gewoonte om vragen te stellen. Hij begreep niet waarom ik hem om de details van de verkoop vroeg. Die informatie zou hem veel mysterie en opwinding hebben opgeleverd.

Teamleden die aan vergelijkbare doelen willen werken, huren ons in. Ze komen naar ons toe. Ze willen hun eigendom kopen, verkopen en beheren. Ze zijn op zoek naar middelen, tools en training. Wij helpen ze.? Als ze specifieke vragen hebben die we moeten beoordelen, stellen we ze. Laten we eerlijk zijn, onroerend goed is een moeilijke zaak. Rechts? Daarom willen we experts inhuren.

We bieden ze trainingen om sneller en beter te leren. We willen hen empoweren, met nieuwe vaardigheden, kennis en tools. Maar nogmaals, ik kijk naar de input van potentiële aanwezigen. Wil jouw organisatie het beter doen? Is het op zoek naar leiderschapsvaardigheden of kennis? Twijfelen mensen om zaken met u te doen? Is uw groep zelfs in overeenstemming met uw missie en doel?

Als leider is het van cruciaal belang om de middelen, talenten en vaardigheden die je hebt volledig te delen. Uw groep moet leiding, kennis en toegang tot uw middelen hebben. Ze moeten met je delen wat ze willen horen. (Wil je een comfortabel leven verdienen?) Het is geruststellend en veilig om de beste informatie die je hebt te delen. Laat ze zien hoe ze inkomen kunnen verdienen en ze zullen volhardend en vastberaden in de richting van uw visie gaan. Dat zullen ze snel doen.

Succes is geen kwestie van geluk of vaardigheid. De meest gekwalificeerde mensen in het evenement huren je in, want hoeveel ze ook weten, ze praten altijd in de taal van de wereld, dat is wat je met ze praat – op een duidelijke manier.

Gebruik onmiskenbare wijsheid, een korte 'lift'-speech en een krachtig overtuigend verhaal om te laten zien wat u wilt dat ze doen als resultaat van uw evenement. Nodig degenen uit die normaal niet aanwezig zouden zijn in hun postzegel-VIP's. Laat ze weten wat belangrijk is. Vaak komt uw groep massaal opdagen. En als gevolg daarvan verander je van de middelmaat in de leider.

Vraag uzelf af wat de lead-off conditie is voor het evenement of uw bedrijf. Als het ervoor zorgt dat mensen u aan de telefoon bellen, genereer ze dan door de kracht van uw persoonlijke magneet te gebruiken. Nodig ze uit voor een gratis special door ze te associëren met het evenement, uw product of een product.

Er is de mogelijkheid om uw waarde en waarde te vergroten. Negatieve pers, economische uitdagingen, de burgeroorlog, recessie, verliezen, concurrenten, geld lenen en skimpers zijn slechts enkele van de negatieve berichten die je krijgt.

Dat kun je allemaal omdraaien. Vraag jezelf af wat je wilt. – om u te laten bellen. – Om dat om te zetten in een impulsoproep waar anderen op reageren.

Make a list of all the resources you can gather to help you. Get out there and get in front of your initial audience. Let them know you are now available. Take them through the course. You do not have to wait for Theleafo to come down or for theartificial Intelligent robot to land on the stage to give a speech to your event.

There is no limit to the number of people willing to swing the bat. They have easy access to many e-mail addresses. Buying a large event package or writing your program out to your target audience takes the pain out of asking. Who do you want? Those who buy – you. Those who hire – you. Those who work – you. And – those who follow – you.

Success is associated with a belief to have impact. Anything less translates into wishful thinking. You get to choose whom you want to have impact with. When you get a key customer, class, and contact you are in business whether you need to ask for it or not.

You focus on those you want to create impact with. Your life, your appearance and your conversation will be improving, because you attract them in your life.

U kunt ook direct invloed uitoefenen op de ervaring van anderen terwijl u die van uzelf verbetert. Wanneer je het gesprek onder controle hebt, zeg je niet langer: "Ok, dit is wat je doet." In plaats daarvan zeg je: "Zo graaf je in de essentie van mijn ervaring."

U weet nu dat zaken niet alleen om u draait.

Er zijn veel van uw gewenste klanten aan wie u uw passie voor zaken zult delen. Er zijn netwerken die opwindende doelwitten zijn voor wie je bent.