Meppel

Een nieuwe baan vinden

Man Met Drinkglas

Voor veel westerse mensen zijn kaarsen gewoon een teken van magie uit de kindertijd, iets wat onze moeders ons zeiden te doen toen we kleine kinderen waren.

Als we onze eerste baan vinden, zijn we enthousiast. We werken hard, maken lange dagen en maken soms ruzie met onze baas. Dan vinden we onze eerste vriendin en vanaf dat moment loopt alles op rolletjes. Dus wat heeft dit alles te maken met onze lichamelijke gezondheid?

Als we op 22-jarige leeftijd trouwen, beginnen we ons zorgen te maken over het verouderingsproces. We zijn bang dat we dingen niet meer kunnen doen zoals we dat in het verleden deden. We hopen dat onze echtgenoot er voor ons zal zijn om de dingen te doen die we eerder leuk vonden. Wanneer we in de spiegel beginnen te kijken, realiseren we ons dat wat we dachten dat zou gaan werken, niet werkt. We beginnen allemaal ons eigen verouderingsproces te zien als een vervaging van de scheidslijnen tussen ons.

Op dit punt moeten we iets doen. We moeten een nieuwe passie vinden, een nieuw doel voor het leven, iets dat ons gelukkig zal maken, ook al is het maar voor een korte tijd. Op zoek naar een nieuwe baan is dagdromen vol gedrag. Op zoek naar financieel succes is de manier waarop we ervoor zorgen dat we alles hebben wat we nodig hebben om van het leven te genieten. Het vinden van een nieuwe manier om ons leven te leven is de manier waarop we rusteloos en onsuccesvol en zelfdestructief worden.

Wat is dan de nieuwe baan? In mijn ervaring is het heel duidelijk. Ik doe een baan, doe het om één reden, en op een gegeven moment, en slechts één, mag ik iets anders doen. Elke dag is gevuld met taken, elke taak is alledaags en wordt verwacht, en de hele tijd die we besteden aan werken, isttp://www.gettingittogether.com. Daarentegen is er iets anders dat we kunnen doen dat onze gezondheid ten goede komt.

Er is een eenvoudige test die we kunnen uitvoeren. Het gaat als volgt:

Passief-Invasief- Invasief- Of/of – De passieve houdt in dat de activiteit zal toenemen, terwijl de invasieve zegt dat de activiteit zal afnemen.

1 juist antwoord mogelijk.

De persoon met het passieve antwoord heeft de neiging om in één richting te denken, en de persoon met het invasieve antwoord denkt het tegenovergestelde, en ze krimpen bij elke suggestie. Het passieve antwoord werd dus meestal gezien als iets dat af en toe werkte, terwijl het invasieve antwoord werd gezien als iets waardoor ze op hun stoel bleven zitten en meestal voor het grootste deel werkte.

Wat kunnen we uit deze informatie concluderen? Die passieve antwoorden zoals "het systeem werkt" werken af ​​en toe, terwijl het invasieve antwoord af en toe en voor het grootste deel voor het beste werkt. Daarom moeten we een test uitvoeren waarbij de persoon meldt dat het systeem werkt, en we vragen hem een ​​taak te kiezen die al lang is uitgesteld, of iets dat moeilijk voor hem of haar te kiezen was.

Als we de persoon laten melden dat het systeem werkt en dat de pijn grotendeels wordt verlicht, en dat een redelijk hoge mate van voldoening wordt verkregen voor de taak (wat zeer subjectief is), dan weten we dat het systeem inderdaad de oorzaak is.

If we conducted a study where we blues judge for yourself on the pain scale if the task was hard, if the task was easy, if the task was just plain nasty for the most part, and we even have the ability to track what was accomplished and how much they subsequently had to pay for it, we would very quickly conclude that the pain scale would indeed be impacted.

B Lighting Research has acknowledged this on a much larger and more thorough scale with the result that they have published a large number of papers based on their studies, the majority of which appear to be pointing directly to pain as the cause of disability.

While there is still much controversy regarding whether these studies have any legs to them, or whether the tests were done in a fair manner, nonetheless we now know that chronic pain is not only affected by lack of oxygen, but by a wide variety of other pathogens – bacteria, fungi, protozoa and more.

Thus our initial question, whether there is pain? results in our bodies being in a state of dysfunction which causes the need for the development of pharmaceuticals to quiet the nerves (Sarich and Mangay). While it may explain why there is pain, it doesn't explain why the nerves are on red alert to beginwith.

D Als we terugdenken, weten we nu dat de aanvankelijke staat van verhoogde alertheid wordt veroorzaakt door dezelfde jeugdige indringers die bij ons waren toen we ons ontwikkelden vanaf het moment dat we werden geboren tot het moment dat we volwassen werden. Het zijn dezelfde indringers die ons vaak zullen aanvallen, zij het op verschillende soorten.

Deze indringers hebben, hoewel ze in detail variëren, veel kenmerken gemeen. Waarom!

Een kenmerk dat ze delen is verrassing. Als verrassing zijn ze niet voorzien. Er lijken veel scenario's te zijn waarin de persoon zou denken dat ze waarschijnlijk zoveel dingen zouden doen die een volwassene of een kind kan;